Mon-Fri 08:00 - 20:00 +385 91 523 0860

Providenca - Travel & Charter tour

Putovanja, iskustva i mjesta. Sve u jednom servisu.

Mi ćemo se pobrinuti da imate nezaboravnu i nevjerojatnu avanturu

Providenca Charter nudi usluge najma plovila u Trogiru, Splitu, Šolti, Visu, Braču, Hvaru, Makarskoj i na cijeloj hrvatskoj strani Jadrana. Dobrodošli u Hrvatsku – idealnu zemlju s preko 1000 otoka i 1000 razloga da je dođete i istražite! Tražite nešto drugačije?

Neki od razloga da posjetite Hrvatsku: nevjerojatna obala, čisto i plavo more, tajne plaže, srednjovjekovni gradovi, prirodne ljepote koje oduzimaju dah, dobar noćni život, zadivljujući zalasci sunca…… i još mnogo toga!

Providenca Charter nudi usluge iznajmljivanja plovila u Trogiru, Splitu, Šolti, Visu, Braču, Hvaru, Makarskoj i na cijeloj hrvatskoj strani Jadrana.
Tim Providenca Charter & Travel želi vas naučiti ploviti i uživati ​​u vlastitoj plovidbi među neopisivom ljepotom hrvatskih otoka – CHARTER usluga. Možda biste željeli biti dio grupe na brzom motornom čamcu koji će vas odvesti u razgledavanje starih tradicionalnih dalmatinskih gradova, ronjenje, kupanje ili istraživanje skrivenih uvala – usluga IZLETI BRODOM – (grupni ili privatni ). Ili ako se pitate koji je najbrži način da dođete do željenog otoka, upotrijebite – uslugu TRANSFERS BOAT. Iskoristite svoj odmor na najbolji mogući način uživajući u visokokvalitetnom charteru u Trogiru, Split – Hrvatska. Providenca Charter & Travel specijalizirana je za brze motorne čamce te Vam možemo ponuditi najam naših brodova, organiziranje privatnih ili grupnih izleta brodom, kao i tečajeve jedrenja i skiperske obuke koji će jedrenje u Hrvatskoj učiniti nezaboravnim iskustvom.
Ostale usluge: iznajmljivanje jedrilica od naših provjerenih partnera, paket aranžmani u kojima možete unajmiti apartman i brod zajedno, smještaj blizu mora ili u gradu, taxi transfer, rent a car itd. Prepustite nam vodi vas kroz tisuću godina stara mjesta, najbolje znamenitosti otoka u umjetnosti i povijesti, prekrasne poglede na Mediteran, domaću kuhinju i vino prožeto generacijskom tradicijom. Cilj nam je učiniti vaš odmor užitkom vrijednim iskustvom. ponavljamo, a mi ćemo to učiniti kreirajući savršenu turu prilagođenu svim vašim potrebama i željama, pa ćemo se pobrinuti da imate nezaboravnu i nevjerojatnu avanturu. Stoga, ako se odlučite ploviti i istraživati ​​s nama, mi ćemo vam pokazati svu ljepotu i čaroliju Jadranskog mora. Prepustite povjerenje Providenca charter & travelu i dopustite nam da Vam organiziramo odmor u životu! Dobrodošli na brod i uživajte u putovanju….
 

0
Putovanja
0
Sati provedeni na moru